Δωρεάν παράδοση στον Πειραιά!
0.0

Το καλάθι μου

Secure checkout

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

Το κατάστημα Αργυρώ είναι μια επιχείρηση με οικογενειακό και ελληνικό χαρακτήρα που άνοιξε τις πόρτες του για τον κόσμο στον Πειραιά από την Αργυρώ Μαστρογιάννη. 

 Ύστερα από 20 χρόνια, με ικανοποιημένους πελάτες που στην πορεία έγιναν φίλοι, το 1999, το κατάστημα αναλαμβάνει η δεύτερη γενιά, με επικεφαλή τον ανιψιό της Αργυρώς, Κυριάκο Κοττέα.
22 χρόνια χρόνια μετά, οι φίλοι έγιναν οικογένεια, και το κατάστημα μας έγινε το σπίτι μας. Η συνεχής εξέλιξη, η αξιοπιστία μας και η αγάπη μας για αυτή τη δουλειά, μας κρατάει τόσα χρόνια στις πρώτες θέσεις των προτιμήσεων των πελατών μας στην ιδιαίτερα ανταγωνιστική αγορά της γυναικείας και ανδρικής ένδυσης στην Ελλάδα.
Κύριο μέλημά μας είναι η υψηλή ποιότητα των προϊόντων στις καλύτερες τιμές της αγοράς, η προσωπική εξυπηρέτηση και η προσήλωση στην λεπτομέρεια στοχεύοντας έτσι στη διαχρονική εμπιστοσύνη σας.
Στηρίζουμε την ελληνική παραγωγή, μιας και τα ρούχα μας είναι ελληνικής ραφής, από βιοτεχνίες και εργοστάσια με μεγάλη εμπειρία στο χώρο της ένδυσης.

Πλεονεκτήματα για τους πελάτες μας

Φροντίδα

Στόχος μας, να είστε απόλυτα ικανοποιημένοι!

Οικογενιακή Επιχείρηση

Το καταστημά μας λειτουργεί απο το 1979!

100% Ελληνικά

Υποστηρίζουμε την τοπική αγορά και τους έλληνες παραγωγούς.

Ποιότητα

Τα προιόντα μας είναι εξαιρετικής ποιότητας!
Copyright © 2021 Primesite.gr
lockheartflagshirtstorecartmagnifiercrossmenuchevron-down